FAQ: colofon

Over deze site.

Deze site poogt de Europese grondwet vanuit verschillende oogpunten te belichten, om een bijdrage te leveren aan de meningsvorming. De redactie is onafhankelijk en op geen enkele wijze gelieerd aan de Europese Unie, een regering van een der lidstaten, of aan een vertegenwoordiger van een EU-instelling in Nederland.

De tekst van de grondwet is in januari 2005 overgenomen uit een pdf-bestand[link naar andere website] op de website van de EU[link naar andere website]. Het betreft de versie die op 29 oktober 2004 in Rome door de staatshoofden en regeringsleiders werd ondertekend, gepubliceerd in het Publicatieblad als CIG 87/1/04 REV 1. Liefhebbers kunnen hier (pdf)[link naar andere website] die handtekeningen bekijken. Protocollen en bijlagen zijn ook overgenomen, in maart, uit Publicatieblad C 310[link naar andere website]. Alle hyperlinks in en bij de grondwetsteksten zijn aangebracht door de redactie.

Contactgegevens

europese-grondwet.nl is een initiatief van contente content[link naar andere website], bureau voor al uw webdiensten. De redactie is per e-mail te bereiken op redactie@europese-grondwet.nl.

Disclaimer

De conversie van de tekst van de grondwet naar html-formaat is uiterst zorgvuldig uitgevoerd. Desondanks zijn fouten niet uitgesloten. Dat geldt ook voor de inhoud van de redactionele pagina's. Elke aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van deze website wordt afgewezen.

Copyright voor deze webpublicatie: © 2005, contentecontent.com. Alle rechten voorbehouden.